Jul 9, 2023, 12:18 PM  

Соломон Паси сравни Зеленски с Левски! 

  Poetry » Civilian
420 0 2

Премъдрият ни атлантик Соломон

сравни Зеленски с нашия Дякон!

Сравни този клоун и милионер

с нашия велик революционер!

Гавра нелепа с родната светиня,

с герой, що за България загина!

Ако будна съвест имаш, се стресни,

подигравката, българино, запомни!

А наркоманът, пълен с пари и имоти,

за властта си погуби хиляди животи!

 

 

 

 

https://blitz.bg/obshtestvo/solomon-pasi-sravni-zelenski-s-levski_news963760.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сега остава и Ботев... опс, Байдън, да пристигне с Боинг с гръм, и учебникът по нова история на България ще добие вид на библия и настолна книга за идните поколения.
  • За Соломон Паси и Сатаната е светъл ангел. И това не е метафора!
    Той е от ''Бнай-Брит''.
Random works
: ??:??