Dec 10, 2008, 1:00 PM

***(сплъстено е полепналото сиво) 

  Poetry
757 0 25

 

дробòвете ми
са отворили
очи
задъхани
и
жадни
и
търсещи
и
гладни
за
цвят
и
светли
истини
и
… думи(чки)

онези... чистите

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??