Mar 3, 2010, 11:30 AM

Спомен 

  Poetry
438 0 2

              СПОМЕН

 

Смеят се пролетно млади момичета,

ехо кънти  от звездния час.

Те се плезят с минзухарени езичета.

Вятър от спомени вее у нас.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??