Mar 20, 2007, 3:14 PM

СПОМЕН 

  Poetry
606 0 0

СПОМЕН

 

 

Вечен спомен остава

нашата раздяла!

Но не само вечна

ще е тя!

 

Имах мигове прекрасни,

ала вече спомени ужасни!

Щом не си до мен,

само те са при мен!

 

Как да ги забравя,

спомените ще премахна,

от сърцето си да те

прогоня!

 

Само споменът остава

за нашата любов голяма!

Само ние не сме двама,

защото настъпи раздяла!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??