May 9, 2009, 7:08 PM

Спомен за сън 

  Poetry
642 0 2

Тигрови спомени за небе,

за тишина, за луна и за нощи,

някой, който не бе,

ме сънува във спомени още.

     Бели ризи и топли криле,

     гълъб див на перваза до мене,

     литват в безкрая коне -

     виж ме в сън от безкрайното време.

И се давя във морски очи -

и понася се песен нагоре,

аз русалка съм - май ми личи,

и вълните луната ни пори!

   И се оглеждам отново в звезди -

   пак откраднали сън от следи!

                               09.05.2009 г., Елхово

 

Поздрав за всички за Деня на Европа!

Нека запазим Света ни красив за следващите поколения!

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??