Apr 2, 2010, 10:58 PM

Спомен за теб и мен 

  Poetry
799 0 13

 

 

 

Ако се запиташ дали си бил обичан някой ден...

 

Крадци на книжни кораби...

Преследвачи на спомени...

Ловци на моменти...

Времето сълзите ни ограби,

подаряваме усмивки брулени

от нови сантименти.

Пролетта внезапно ни извади

от пашкулите-съмнения.

Изплуват преродени мисли

от езерните отражения...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??