Jan 30, 2006, 7:57 PM

СПОМЕНИ 

  Poetry
614 0 0




                СПОМЕНИ


Когато спомен неочаквано те връхлети...
Миризмата усети,
На гледката се наслади,
На момента се отдай,
С музиката помечтай.
За нищо никога не съжалявай.
Хилядите преживявания съхранявай,
Чувствата си запази,
И никога недей да мразиш,
И никого недей вини.
Творецът в себе си пусни да се развива,
Красотата дивна на всемира опознавай,
С добрина се запасявай,
Естествен винаги бъди...
И завинаги радост ще изпълва душа ти.
                                04. 02. 99 г.

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??