Dec 31, 2005, 3:48 PM

СПОМЕНИ 

  Poetry
584 0 0

СПОМЕНИ

Макар и невидимо,

времето е по-важно от мястото..

И времето, запазено за нас,

когато се изниже,

оставаме във спомените само,

във подарена обич или стих.

След нас децата ни ще дойдат –

дано тях стоплят нашите сълзи.

Те сигурно тогава ще открият, 

че сме били добри и мъдри,

безценни – може би.

Макар и малко тъжно,

това е  дето ни крепи.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??