Jun 1, 2006, 2:26 PM

СПОМНИХ СИ 

  Poetry
948 0 12
СПОМНИХ СИ

Сгърчена лежа на пода.
Живея ли или умрях?
Май жива съм - боли отново.
Спомних си, да тръгваш те видях.
Пияна бях ли? Или исках?
Къде съм?! А, на пода си лежа,
а исках да ти кажа: "Ще ми липсваш".
Дали е ден?... А колко е часа?
А тази болка - туп... туп... туп... - пулсира.
Спомних си, че тръгна, аз те зърнах.
Живея ли или умирам,
какво не дадох и какво не върнах?

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??