Feb 16, 2023, 4:27 PM  

Наблизо 

  Poetry
413 1 0

 

Навънка слънцето блести,
намигат радостни прозорци,
а трафикът усилено жужи,
несекващ към безбройни порти.

Лъчи проблясват в моята душа,
улисани от мислите за хоризонта,
и кротко се усмихвам на снега,
когато знам, че си наблизо...

© Лъчан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??