Nov 23, 2010, 6:24 PM

Среща 

  Poetry
684 0 0

Отново срещаме се двама с теб

и знам, съдбата ни събра

за спомените стари

да си разкажем с усмивка на уста.

Де се прегърнем топло с теб

и да загърбим туй, което раздели ни,

защото знам, че сме щастливи

и че зад таз прегръдка

истинско приятелство се крие.

© Илона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??