Dec 3, 2011, 10:04 AM

Среща с Нея 

  Poetry » Love
499 0 2

Среща с Нея

След няколко часа ще бъда при тебе!
Напира вихрушка във мойте гърди…
Аз лудо се радвам! И страст ме обзема.
И ти ли със обич ме чакаш, кажи!

От радост сърцето лудува и стене…
Едно нетърпение все ме мори…
О, празник велик е за теб и за мене!
Аз тръгнах към тебе във ранни зори.

Аз тръгнах и нося любов най-голяма.
Очаквам такава Любов и от теб.
След дълга раздяла ний пак ще сме двама,
от късното Щастие да открадем!

И моята жажда е жажда голяма.
Как искам по-дълго да бъда със теб!
От тебе по-скъпа на този свят нямам.
И нетърпението във мене расте!

И там ще се скътаме в нощната пазва.
И тъй, без да мигнем, ще дойде Денят.
Легенди за нас тоя свят ще разказва…
И строго под вежди ще гледа Градът…

Аз търся при тебе с Любов Любовта си.
Единствена ти си за мене в Света.
Най-скъпа Надежда за мене сега си...
Очаквам Съдбата си с теб да вплета!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??