Apr 5, 2007, 4:12 PM

Срещу страха 

  Poetry
1243 0 5
 

Съблечи кожата си,

изрисувана с хиляди пръсти.

Преглътни дъха си,

попил предсънни смехове.

Прерисувай очите си,

оцветени от чужди очи.

Изтрий от лицето си

спящи до тебе лица.

Измий си ръцете

от плахите, малки ръце.

Съблечи всичко -

смеховете, устните, телата им,

за да ме намериш

най-отдолу.

© Елица Мавродинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??