Тайните служби дълбоко в земята
планове правят за юберсолдата -
умен да бъде за двама и трима;
с тяло да спира безкрайна лавина.
Няма за него ужасни апаши.
Всичко опасно за него не вáжи.
Винаги пълен държи автомата -
види ли някой, му пръска главата.
С огън и ножа борави отлично.
Всичките бомби за него са нищо.
В лед и пустиня отива да мели.
Врази не вижда за дълго живели.
Де ли пътува - навътре и вънка.
Всички кошмари са никаква спънка -
Сензори топли и мощни радари
него не виждат, защото са стари.
© Сандостен Калций All rights reserved.