May 23, 2008, 3:04 PM

Стая за мислещи 

  Poetry
545 0 12
     Стая за мислещи


Оставете ме.
Другите вижте.
Те са за връзване
в стая за мислещи.
По-малко са
от мухите край лампата.
Но ще стигнат
да ги нахранят.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??