Nov 8, 2006, 1:10 PM

Стичат се капчици възбудени 

  Poetry
702 0 19


Стичат се капчици

възбудени

по тялото, към

твоите гърди.

Не са спокойни

те по своя път,

а пълни с нежност

и мечти.

Потичат капчици

и следват ги

очите ми.

Изпълнени и те

са със мечти.

Мечти, но вече

те реални са

след думите:

„ Люби ме ти!”

Потичат капчици

възбудени,

от нашта страст,

от думи две.

Потичат капчици

от обич,

от моето към

твоето сърце.

Сега съм тук

и милвам нежно

душата твоя

с моя глас.

А тези капчици

от обич,

ще ти дарявам

аз до сетен час.

p.s. Стихът е написан по стиха " Люби ме..."  на Креми.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??