Feb 3, 2013, 11:47 AM

Стих за тебе 

  Poetry
606 0 0

Ръката на твоя магьосник

цяла вечер галеше пеперудата.

А спомена душата ти ще връща

към този миг, към тази вечност!  

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??