Feb 11, 2011, 10:22 PM

Страхът 

  Poetry
514 0 0

                            СТРАХЪТ

 

Компания ми прави чаша – уиски,

насмешливо гледа  с пияни очи.

Със него отдавна сме  близки -

то влива в мене златни лъчи.

 

Пак ме мами замръзналият град

и  отново ме прави щастливо хлапе.

Навън нека  вие вятърът злорад –

скрих страха под черно бомбе...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??