Jan 31, 2019, 12:33 PM

Странна 

  Poetry
259 0 2
 

Странна


Тя любовта е странна
блика от сърцето натежало
болка е и вярата е вярна.
Гръдта ми нежна ! Чувството преляло !

И всеки изпитва своя зов
съдба вълшебница ти се явява.
Силната, преживяната любов
две сърца в едно е сляла

Приятна болка в сърцето
и всеки знае, че в него има радост
с усмивка от гърдите до лицето
докосвате и незнайна старост.

Да обичаш е богатство духовно
вричане, мечта и чувство
трепка душата и миловно
приема любовта, Да обичаш е изкуство!.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??