Sep 6, 2006, 4:28 PM

Стуация 

  Poetry
644 0 8

 

 

Светът измислици чете,

поетите не го разбират,

а той, подобно на дете,

ги кара логика да си подбират!?

© Валери Рибаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??