Jan 21, 2007, 2:20 PM

СТУДЕН ДЖАЗ 

  Poetry
1160 0 8

                                                    
                                                       СТУДЕН ДЖАЗ

  Слушам джаз. Но без лед и джин.
  Слушам джаз и искам с теб да сме сами.
  Да примирам от сладост в малките часове.
  Да усещам силата на твоите ръце.
  Да усещам слабост от туй, че съм жена,
  а над нас да се разлива лунна светлина.
  Слушам джаз и искам да се сливаш с мен.
  Слушам джаз и вярвам - ще се върнеш някой ден.
  И усещам пръстите ти върху мен:
  иска ми се да посрещнем утрото със този джаз студен.
  Но да ни е топло с теб във утринта.
  Слушам джаз и искам да не съм сама.
 

© Светлана Лажова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??