May 5, 2012, 2:56 PM

Светло 

  Poetry
503 1 4

Слънце в очите ти,

в моите - вяра.

Не се обичаме.

Но е изгарящо.

 

Жълто и светло -

глухарче усмихнато.

 

Нищо не ни обещава.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??