Светът е за двама - Орлин Горанов
Свят за двама
В този свят аз и ти оцеляхме.
Бил е писан за нас този миг,
който заедно с теб изживяхме
(без сценарий), романтичен и див.
Аз открих те, оформих пътека...
Ти поиска и с мен сподели.
Приюти ме в дома си с утеха,
за да сбъднеш мойте мечти.
Тази обич била е за двама -
теб и мен, ти и аз... Погледни
във душата ми - китна дъбрава,
а в очите блещукат звезди.
Тази нощ ще сънувам Вселена -
изгрев, залези... пълна Луна.
Тази нощ е за нас споделена,
щом я искаме тук и сега!
© Камелия All rights reserved.