Jun 21, 2007, 11:11 AM

Събудих се 

  Poetry
528 0 5
Поляна, пълна с цветя
веднъж сънувах аз,
слънцето над тях изгря
и се засмя на глас.
Събудих се и пак валеше,
събудих се, но слънце не видях -
животът просто си вървеше
по пътя, който аз избрах.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??