May 10, 2013, 11:14 AM

Съжалявам... 

  Poetry
495 0 1

Ще те почистя от калта
и ще се науча да те обичам отново!
Ще излея помията си върху другите
и ще те полирам до кристален блясък!
И ще те гледам влюбено
и ще се радвам, докато...
Докато не почернееш отново!
Докато не загубиш блясъка си!
Тогава отново ще загубя интерес
и пак ще те захвърля
като счупена детска играчка!
Ще го направя не се и съмнявам,
така че съжалявам!

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Помия - поезия - доста несъвместимо.
    Това са думи за дневник.
Random works
: ??:??