Nov 30, 2006, 1:49 PM

Сълза за раздяла 

  Poetry
744 0 1
Блести в очите ми сълза горчива,
но тя изглежда толкова красива.
Като нашата обич е чиста
и като слънцето лъчиста!

Сълзата аз оставих на твоето рамо,
за да ти напомня само
за горещата любов
изпълнена с нежен зов,
а после за горчивата раздяла
и за обичта ни отлетяла.
Тогава ти спомни си за сълзите в моите очи
и за раната в сърцето, че не спира да кърви!
Не, не спира! Тежко е да страдаш от любов
и особено щом чуеш: "С друга съм сега в обков!"

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??