May 24, 2013, 11:39 AM

Сън 

  Poetry
414 0 0

Сънувах те и тази нощ,
отново неочаквано в съня дойде.
Чаках те тъй дълго аз
и всичко там ми беше необятно.
Смехът се чуваше във вечността,
от небето сякаш той звучеше.
Видение ли бе това?
Видение в съня ми тъй прекрасен беше.
А делници и празници в едно се сляха.
И за мене беше като
божествено сияние от небесата.

© Симона Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??