May 29, 2015, 12:15 AM

Сънувам цветно 

  Poetry
463 0 0

СЪНУВАМ ЦВЕТНО 

 

Сънувам цветно.

Нямам време

да съм безлична.

Аз съм звън.

На ледена висулка песен.

Сълза на птица.

Полъх тънък...

На хоризонта съм началото.

Щастливото на всеки край.

Неуловима, като вятъра.

Невидима съм...

Аз съм тайна,

прошепната далече някъде,

на морски бряг, на стръмен склон.

Незабравимото на залеза.

И скъпото на всеки спомен...

 

Сънувам цветно.

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??