Oct 9, 2008, 9:48 AM

Сънувам ли 

  Poetry
938 0 3

Сънувам ли

Сънувам ли,

че вятъра се врича

на слънцето да го плени,

дъжда, като плащ покрива

светлината в моите очи?

 

Чувство непробудно...

дълбае моята душа,

а мислите се сливат с битието -

къде отнесе вятъра дъжда?...

 

Сънувам ли, че в мен се връщат

топли спомени за любовта,

за душата ти метежна -

нежен полъх във деня?

© Ирена Велинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??