Jul 2, 2007, 11:40 AM

Съпротива... 

  Poetry
470 0 4

Защитавам сърцето си.
От болката, от съвестта и тъгата...
От намерената на пейката в мрака
разбита душа...

ЕДНА сълза не изгаря цялата ми същност,
тя изгаря само проблемите вътре в мен.
И болката, и безумната надеждност...
И двете се правят всеки Божи ден!

Нуждая се от усмивка и от светла тъга.
Такава, каквато имам в мисълта...
Такава, която никоя съпротива
не може да убие до дъното на същността...

© Рози Бонбонкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??