Feb 27, 2016, 10:11 AM

Сърце 

  Poetry » Civilian
234 0 2

Не всеки, който е обичал

може да се влюби отново.

Постоянно търсят очите

и питат сърцето дали е готово.

А то, горкото, търси утеха

затворено зад четири стени.

Никой не му дава подкрепа, 

но не пуска на воля скрити сълзи.

И когато някой го попита

съществува ли истинска любов.

То ще каже, ''Може би има,

но стопанинът ми още не е готов."

© Явор Перфанов All rights reserved.

2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??