Jun 1, 2008, 3:01 PM

Сърце... 

  Poetry
524 0 3
 

Сърце... Туптиш...

Във унеса вечерен чувам как препускаш...

Сърце... Болиш...

В живота злободневен мъчиш се и все по-малко чувстваш...

 

Сърцe, гориш!...

 

Възпламенено и изпепелено...

Потушено и опустошено...

Ранено...

 

Самотно си, сърце...

Скимтиш и от агония крещиш!...

Крещиш, сърце,

кървиш!...

 

И жално пак туптиш...

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??