Oct 23, 2015, 9:41 PM

Сърцето ми е твое 

  Poetry
1398 0 0

  Сърцето ми е твое

 

Имам само едно сърце,

но то не е мое.

Имам само едно сърце,

а то е твое.

Реки от сълзи по лицето ми,

стрели от страдания в сърцето ми.

Болка и само болка - без заобиколка.

Всеки мой поглед търси теб,

твоите тъмни очи.

Всеки мой допир с теб

кара сърцето ми да подскочи.

Сърцето ми е твое,само твое.

Колкото и да го боли то не може да бъде отново мое.

Имам само едно сърце,

но то не е мое.

Имам само едно сърце,

а то е твое.

 

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??