Последен поглед, болката гори ме,
последното – Обичам те, прости!
Болят ме спомените ни красиви,
болят ме днешните и бъдещите дни.
Желание едно. Да не е в теб тъгата.
Щастлива и усмихната да си.
А аз ще бъда с болката и самотата,
и с плувналите ми в сълзи очи.
Сбогуването не е знак за края.
Едно сърце за тебе ще тъжи.
Една любов, тъй искрена и чиста,
остатъка от дните ми крепи.
© Христо Костов All rights reserved.
остатъка от дните ми крепи.
Това е цялата истина Христо, поздравления