Aug 28, 2011, 11:07 PM

Сърцето ти целунала е любовта 

  Poetry
462 0 2

От малки,

още от деца,

а даже и преди това,

изваяла е в нашите сърца

вълшебницата,

своенравната Съдба,

единствен,

уникален,

вечен

за всеки лично персонален,

изящен код за красота.

И той е като

специфична бленда,

парченца образ,

пъзел от една мечта.

Когато срещнеш

образ идентичен

със твоя код за красота,

долавяш трепетни сигнали,

усещаш нежна топлина,

защото, без дори да подозираш,

сърцето ти целунала е Любовта!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??