Aug 10, 2007, 12:07 AM

Сюрреалистично 

  Poetry
453 0 4

Утрото трудно разкъсва
зелената пелена на нощния дъжд.
Хоризонта, изправен на пръсти,
търкаля разноцветна дъга.
Любовта, усмихната през рамо,
е пуснала своята стрела -
ще уцели ли, или само
ще докосне бегло нечия душа...
Не пита. И отговор не търси.
Тя е летен ураган
и зимна стихия.
Ще те издигне в чудни висини,
ако доземи не те превие...

© Нели Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??