Oct 15, 2006, 11:11 AM

съвест и после човек 

  Poetry
603 0 2
Тъмни заледени
коридори,паяжини,
оледенели,
влажни хлъзгави
стълбища,
души обеднели,
изкривени от
писък са лицата,
зверски кикот
в края, където
трябва да бъде
светлината.
Просветление,
ли чакаш?
Какво повече
искаш,всеки
според делата!
Изгарящ въздух,
Гърдите раздира,
с парче стъкло
името си пишеш
по плътта на
кошмара.
Жажда за живот
в теб кипи,
но колкото повече
се бориш
толкова по жалък
му се струваш.
Смяташ ли,
че вече си изкупил,
Вината си,а?
Така ти се струва.
Нали?
Отваряш очи,
И съвестта проклинаш,
За дето си се родил,
Майка си виниш,
Отново за
смъртта си помисляш,
и при спомена за
ада ставаш човек,
за теб смях ще
има в края на тунела,
не светлина.Хахаха

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "...и при спомена за
    ада ставаш човек,..."
    Дано да е така, това е смисъла, всеки да е човек с главно Ч ...

    Поздрав и усмивка.
  • Хареса ми!!! Нека се замислим над това!
Random works
: ??:??