Aug 1, 2006, 1:02 PM

ТАЙНА 

  Poetry
572 0 2
Всеки ден и всеки миг
Пазя тази тайна от теб.
Прости ми.

Мисля за теб, желая ти добро
И ти дарявам любов.
Оцени ме.

Любов ли е?
Илюзия ли е?
Желание по невъзможното ли е?

Не знам ... това е тайна
Дори за мен.

Времето минава,
Нещата се повтарят,
И аз все бягам ...

Бягам от разгадаването на тайната,
Живея, обичайки една мистерия,
Побърквам се от неизвестното,
Погубвам се от страха си.

Не желая тази тайна вече,
Нека бъде светлина!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??