Oct 13, 2021, 2:00 PM

Тайнство в секунда копнеж 

  Poetry
231 0 0

...
Живота ми как ще стигне,
насладата пълна да вкуся?!
Искам, Господи, дай ми-
повечко време за приключения!
Ценна е всяка секунда,
благодарна съм сутрин на милост безмерна!
Вечерната ласка в съня ми спокоен
усещам я... БАЩА ми бди над покоя!
На всеки ще кажа :
Знам една ТАЙНА, 
само мъдрите я разгадават -
Има ЕДИН, който грижа за теб е поел,
вярата силна към Него е единствен дълг платен!

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??