Jun 6, 2022, 9:12 AM

Така 

  Poetry
135 0 0

не се кандисва

на любов - че тя сама

така орисва

 

.........................................................

 

и още две другоячета:

 

не се кандисва на

любов - че тя

сама така

орисва

 

не

се кандисва

на любов - че

тя сама така орисва

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??