Jan 18, 2008, 12:31 AM

Така избра си сам 

  Poetry
538 0 2

Искам те до мен,
а може би е по-добре да си далече.
Обичам те, а може би те мразя.
Може би към теб ще тичам,
а всъщност май е по-добре от теб да бягам.
Трябваш ми, но от тебе нужда нямам.
Сърцето ми е твое или не е,
защото аз такова вече нямам.
Не те лъжа, но и истината няма да ти кажа.
До теб съм, а всъщност мен ме няма.
ТАКА ИЗБРА СИ САМ!!!

© Лана Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!!!Много оргинално и интересно...
  • Е айде спри се някъде де, свят ми се зави! Егати жмичката - така от себе си ще се скриеш, че после няма да можеш и да се намериш. Хубаво е - хареса ми!
Random works
: ??:??