Аромат на люляк усещаш
и спомен за минали дни.
За любовта се досещаш,
а отвътре душата ти гори.
Аромат на люляк усещам,
отдавна забравен си ти,
ала спомена отново срещам,
от любовта все още боли.
Аромат на люляк се усеща,
далечни сме си аз и ти,
изведнъж пролетта гореща,
събуди у нас отминали мечти.
© Нежност All rights reserved.