Feb 2, 2009, 6:15 PM

***(такова едно) 

  Poetry
931 0 27

 

дойде такъв един
несресан
пантофеносънен
неделен почти
безпричинен
разбутан
без добавки за вкус
порив за писане

… а нямам молив

 

 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??