Oct 4, 2013, 8:54 PM

Татко 

  Poetry
463 0 1

Навярно пак не си разбрал,

че искам аз гласа да чуя,
тоз, бащиния дет ме е създал,
тъй сложно ли е, някак си се чудя?
 
Какво те спира толкова, кажи,
след толкова изминали години,
за разговор единствен ти дори 
спокойно да намериш сили?
 
Дали е скъпо толкова за теб,
по-скъпо от това, че съм ти рожба,
нещата май такива са, нали,
за жалост моя много ти подхожда!
 
Уви, живот е, всеки, знам, греши
и колкото победи да запишеш,
все има нещо дето ти тежи,
все нещо мъчи нечовешко!
 
Не търся прошка, нито добрина,
за тях, знай, времето изтече,
далечни с теб оставаме сега,
но ти баща ще си ми вечно!!!

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??