May 5, 2017, 11:18 AM

Татко 

  Poetry
747 3 1

Той е герой в сърцето,
приятел най-добър.
Татко го наричам,
от всички него най-обичам.

Далеч един от друг,
но в сърцата будно живеем,
баща и дъщеря силна връзка имат,
щом във вените една кръв тече.

Утрото пак дойде и те няма
но такава връзка не се разпада,
разстоянието не може да ни раздели,
щом баща и дъщеря силна връзка ги държи.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??