Jun 5, 2006, 9:12 PM

Тази нощ  

  Poetry
726 1 5

Тази нощ ще се напия,
за да мога да забравя.
В миналото ще те скрия
и във мрак ще те оставя.

Тази нощ за мен е тежка.
Аз сама съм. Ти нехаеш.
Станалото беше грешка,
но дори не щеш да знаеш.

С тебе вече сме си чужди.
Не поглеждаме назад.
Тичаме след свои нужди -
всеки в своя собствен свят.

Само споменът злощастен
във сърцата ни лежи
и в живота ни нещастен
като камък чер тежи.

 

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??