Aug 12, 2009, 10:17 PM

Тази нощ... 

  Poetry
629 0 9

Тази нощ

звезден дъжд ще вали.

Персеидите -

синкаво-бели въздишки -

ще кръстосват небето.

 

В синьото на нощта

ще говорим с мечтите си.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??