Jan 10, 2015, 3:09 PM

Терорист...и 

  Poetry
349 0 0

Не е ли Господ техният Аллах?

Защо е нужно да се лее кръв?

Живеем по-мизерно и от тях,

а всъщност сме заложени за стръв.

 

Аз също искам нещо да взривя,

но то е чак във моята Родина.

Далеч избягах, за да не сгреша

и в Парламента още хора има.

 

Научих се да стрелям със слова,

но няма жертви. Явно халосни са.

Ще трябва тактиката да сменя.

И мен от дивотията ме втриса.

 

Но как се взема ценен друг живот?

Защо се сее смърт за Висша сила?

Така ли опрощава се грехът?

Представата за праведност се срина.

 

Въпросите ми водят до това,

че депутат е терорист за нацията.

Подхвърля си законите така,

че само да убие демокрацията.

 

 

 

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??