Nov 11, 2008, 12:17 PM

Ти 

  Poetry
639 0 4
 

Ти даде ми усмивката, която

лекува рани и стопява ледове.

Ти даде ми в началото на зимата

най-ясното и слънчево небе.

Ти даде ми звездите и луната,

и онзи топъл морски бриз,

понесъл се на гребен на вълната,

целуваща брега и пясъка, и нас.

© Марина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??