Боже, това май наистина си ти,
когато до мен се доближиш, дъхът ми спира,
чакам те, само се обърни и ми кажи:
"Искам те за мен, сърцето ми за теб умира!"
Страхуваш се може би, но помисли...
надникни в очите ми и виж пламъка, който ме раздира.
Влюбена съм в теб, момче, съмненията веднага захвърли,
чакам те, само се доближи и ми прошепни:
"Искам те за мен, сърцето ми за теб умира!"
Твоя съм! Когато в мислите си ти, светът ми спира,
застани до мен и страховете пребори
и ако си с мен, знай, за всяка болка забрави!
Мой бъди, мой бъди и път на любовта стори!
© Сара Сайдъл All rights reserved.